1 miljoen Nederlanders wil ooit een boek schrijven. Toch doet het merendeel het niet. Waarom? Het kost te veel tijd en er zijn ook nog zoveel andere dingen die aandacht vragen. Wil je het echt? Is het je droom? Dan hoef je maar één ding te doen: lef tonen en die droom vervangen door actie. F#ck the dream, make it happen!

writerscommunity

 

 

Het klinkt alsof ik makkelijk praten heb met al twee boeken op de plank, maar ook ik heb alle smoesjes uit het woordenboek gebruikt: 10 jaar lang durfde ik mijn droom om een boek te schrijven niet om te zetten naar daden. Ik was bang dat ik zou falen en daarmee de droom om schrijver te worden zou verliezen. Als ik één ding in mijn leven zou moeten noemen waar ik spijt van heb, dan is het dat. En als er één ding is waar ik nooit spijt van heb gehad, dan is het om toch de stoute schoenen aan te trekken en om van die droom werkelijkheid te maken.

Een boek schrijven: dat doe je zelf, maar niet alleen

Waarom coaching? Een boek schrijven doe je niet zomaar even, het is een marathon en je hebt er heel wat kennis, motivatie, vaardigheden en doorzettingsvermogen voor nodig om het voor elkaar te krijgen. Ben je gemotiveerd om te gaan schrijven, maar heb je weinig behoefte aan een valse start, kun je gedurende je schrijfproces wel een flinke motivatieboost gebruiken of is je manuscript bijna af en heb je nog geen idee hoe je daar een boek mét lezers van maakt, dan ben je aan het juiste adres. Heb je persé een coach nodig? Nee, het kan ook prima zonder. Mét is alleen een stuk leuker, sneller en je wordt er nog een betere schrijver van ook :-). Bij de writers:community bieden we alles wat je nodig hebt, ga dus snel kijken en meld je aan. Vragen? Mail ze via het contactformulier.

 Een boek schrijven is meer dan alleen inhoud

Omdat ik zo blij ben met mijn eigen schrijverschap, mijn kennis graag deel én omdat ik de afgelopen jaren veel heb geleerd over schrijven, planning, uitgeven, redigeren, motivatie, structuur, marketing en alles dat bij het schrijven van boeken komt kijken, help ik jou, samen met een groot aantal contributors, dus ook graag verder op het glibberige pad van het schrijverschap ;-).

writerscommunity