De plek waar ik me het meest thuis voel – als je ‘achter de laptop’ niet meerekent – is een podium. Ik vind het fijn om met mensen te zijn, ervaringen te delen en te boeien. De afstand die je bij boeken hebt met je lezer, valt in een zaal totaal weg en ik heb gemerkt dat de meest bijzondere dingen kunnen gebeuren als je je kwetsbaar opstelt en verdiept in de doelgroep.

Stijl

Mijn stijl is dan ook persoonlijk, nieuwsgierig, direct en (positief) kritsch. Je kunt me inhuren als dagvoorzitter, maar ik geef ook graag lezingen. Met een snel groeiende rugzak vol ervaring, een flinke dosis enthousiasme, humor, een goede voorbereiding en een bijzonder thema vertel ik een verhaal dat boeit en je bijblijft of zorg ik ervoor dat je programma vloeiend in elkaar overloopt.

Presentator/gespreksleider/dagvoorzitter

Heb je een event dat ‘aan elkaar gepraat moet worden’, gasten die je wilt interviewen, een panel waarin het gesprek wel wat aanwakkering verdient of een zaaldiscussie die in toom gehouden moet worden, dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik verdiep me graag in jouw event, het onderwerp, de deelnemers en mijn nieuwsgierige aard zorgt ervoor dat we het maximale bereiken in een gezellige en goede sfeer.

Lezingen

Onderwerpen waar ik het meest vanaf weet en waarbij ik me bij lezingen het meest bij op mijn gemak voel zijn: schrijven, ondernemerschap, timemanagement en organiseren, de werking van perfectionisme en trends in personal branding.

Tarieven

Een event of een lezing is altijd maatwerk, want ik pas me graag aan in wat jij nodig hebt. Daarmee varieert de duur, de reisafstand en vooral de voorbereiding ook en is er geen vast tarief te noemen. Heb je een event waar ik een bijdrage aan kan leveren, neem dan even telefonisch of via email contact op, dan gaan we snel aan de slag!

Voorbeelden

De speech die ik onlangs gaf bij Limburgse Zakenvrouwen lees je hier terug en een impressie van die avond, ECI Live of Masterclass B(v)loggen van Annic van Wonderen, zie je hieronder.

Opdrachtgevers

dagvoorzitterdagvoorzitterdagvoorzitterdagvoorzitter