Workshops

Wil je graag een workshop aanbieden aan je personeel, klanten, schrijfcafé bezoekers of leesclub? Op aanvraag geef ik ook workshops over een specifiek thema dat met schrijven of bloggen te maken heeft. Interesse? Stuur even een mail voor meer informatie.

Naast schrijfworkshops over boek schrijven, geef ik ook regelmatig workshops over bloggen. Zelf blogde ik jaren voor vaste klanten. De kennis over hoe je een goede blog opzet, hoe je interessante content schrijft (en blijft schrijven), hoe je zorgt voor lezers en hoe je daarmee je bedrijf in de picture zet, deel ik met je in de Workshop Bloggen.

Onlangs nam ik deel aan de workshop marketing en presenteren voor schrijvers, die Joyce gaf. Ik heb veel cursussen/workshops op het gebied van marketing, communicatie en schrijven gevolgd en deze workshop behoorde toch wel tot een van de beste die ik gevolgd heb. Met veel enthousiasme vertelde Joyce haar verhaal en deelde ze nuttige tips. Ook deelde ze haar blunders, waardoor haar verhaal alleen maar geloofwaardiger werd en ze als spreker liet zien hoe sympathiek ze is. Ik zou haar zeker aanbevelen en overweeg dan ook meerdere workshops te gaan volgen in de toekomst. – September 13, 2016, Mirthe Simoen