Verhalen en blogs reiken verder dan entertainment: verhalen vertellen past perfect in de marketingstrategie van ieder bedrijf, zeker in de tijd waarin klanten advertenties massaal links laten liggen. Wil je online gevonden worden, aan de beeldvorming van je merk werken en on top of mind blijven van je (potentiële) klanten, dan is het vertellen van verhalen – online of offline – de manier om dat te doen.

Waarom zakelijk bloggen?

Een website is het meest dynamische en actuele visitekaartje van je bedrijf, maar vaak niet meer dan dat. Een gemiste kans! Door een goede blog toe te voegen aan je website, zorg je voor meer mensen op je site, lever je direct waarde aan je klant, zorg je voor betere zoekresultaten voor Google, ben je in staat een nieuwsbrief te maken en blijf je dus op het netvlies van je klanten. Het gevolg: je website wordt een (in)direct verkoopkanaal en zorgt voor meer naamsbekendheid en sales. Wil jij ook jouw unieke kennis en verhaal vertellen aan je klanten? Zorg dan voor een levendige blog. Daarmee sla je drie vliegen in één klap: meer naamsbekendheid, een positief imago en meer sales!

Workshop ‘Bloggen voor online succes’

Je bent een (creatieve) ondernemer of hard op weg om dat te worden en je blogskills kunnen wel een extra boost gebruiken. Je wilt meer weten over hoe je kwalitatief goede content maakt, je podium vindt en er ook nog eens niet al je tijd aan kwijt bent. Efficiënt en effectief aan het werk dus. En binnen de regels van de wet, want die worden met de dag strenger.

Juriste Charlotte Meindersma (Charlottes Law & Fine prints) en ik helpen jou met deze workshop om te groeien met je blog en je te helpen met de juiste content, zodat je blog zorgt voor meer PR en meer omzet.

Waar en wanneer?
De workshop wordt op zaterdag 16 juni gegeven in Den Haag van 13.00-17.00 uur. Er is plek voor maximaal 20 personen en hij kost 95,- euro ex BTW incl. goodiebag.

Wil je meer weten over de inhoud van deze workshop en hoe je jouw ticket kunt bestellen, kijk dan op de website van Charlotte.

Workshop ‘Commercieel bloggen voor advocaten en juristen’

Je wilt je kantoor sterker op de kaart zetten én meer verkopen. Je verschijnt op seminars, netwerkbijeenkomsten, gaat naar je cliënt en ontvangt cliënten op kantoor. Maar hoe zorg je er nou voor dat je jezelf onderscheidt, dat je vanzelf cliënten en nog meer business binnenhaalt, zonder dat je daar de hele dag mee bezig bent? Bloggen is een ideale manier om te zorgen voor marketing die niet vervliegt en te laten zien wat jou als advocaat of jurist en jullie als kantoor onderscheidt van collega’s.

In deze workshop leer je om onderscheidend te bloggen op een efficiënte en effectieve manier en maak je kennis met de pro tips van ervaringsdeskundige Charlotte Meindersma van Charlottes Law & Fine Prints. Ik geeft je inzicht in de do’s en dont’s van een goed blog en leert je de tips en tricks om het zo te doen dat het rendement oplevert en past in je toch al drukke schema.

Waar en wanneer?
De workshop wordt op vrijdag 13 april gegeven in New Babylon in Den Haag van 13.00-17.00 uur. Direct gelegen naast station Den Haag Centraal.

Wil je meer weten over de inhoud van deze workshop en hoe je jouw ticket kunt bestellen, kijk dan op de website van Charlotte. NB. Er is nog slechts 1 ticket beschikbaar!

In company

Wil je liever een in company training voor meedere mensen dan kan dat natuurlijk ook. Op aanvraag geef ik ook workshops over een specifiek thema dat met schrijven of bloggen te maken heeft.

De inhoud van deze workshop wordt volledig in onderling overleg afgestemd. Op basis van jouw branche, bedrijf en wensen maak ik een programmaopzet die ik je vrijblijvend toestuur. Interesse? Stuur even een mail voor meer informatie.

writers:community

Leer je graag laagdrempelig en online, neem dan eens een kijkje in onze writers:community membershipsite. Voor nog geen cappuccino per week deel ik al mijn tips en tricks met je 24/7.