Verhalen en blogs reiken verder dan entertainment: verhalen vertellen past perfect in de marketingstrategie van ieder bedrijf, zeker in de tijd waarin klanten advertenties massaal links laten liggen. Wil je online gevonden worden, aan de beeldvorming van je merk werken en on top of mind blijven van je (potentiële) klanten, dan is het vertellen van verhalen – online of offline – de manier om dat te doen.

Zakelijk bloggen

Een website is het meest dynamische en actuele visitekaartje van je bedrijf, maar vaak niet meer dan dat. Een gemiste kans! Door een goede blog toe te voegen aan je website, zorg je voor meer mensen op je site, lever je direct waarde aan je klant, zorg je voor betere zoekresultaten voor Google, ben je in staat een nieuwsbrief te maken en blijf je dus op het netvlies van je klanten. Het gevolg: je website wordt een (in)direct verkoopkanaal en zorgt voor meer naamsbekendheid en sales. Wil jij ook jouw unieke kennis en verhaal vertellen aan je klanten? Zorg dan voor een levendige blog. Daarmee sla je drie vliegen in één klap: meer naamsbekendheid, een positief imago en meer sales!

Workshop

Wil je graag gaan bloggen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen en kun je wel wat hulp gebruiken? Volg dan een van de open workshops via Media Groep Limburg (aanmelden kan via verkoopvoorbereiding@mgl.nl o.v.v. ‘Workshop Bloggen’) of vraag naar een in company training. Leer je graag laagdrempelig en online, neem dan eens een kijkje in onze writers:community membershipsite. Zo investeer je in kwaliteit in jezelf (en in je team) en verdien je je geld terug door beter aan te sluiten op de markt.

Gratis blogtips

Wil je niet wachten op een workshop en nu al een aantal gratis blogtips ontvangen? Klik dan snel verder en ontvang ze gratis in je mailbox. Natuurlijk kun je ook met een paar klikken voor nog geen tientje per maand lid worden van de community. Zie ik je daar?